Home

K3

Groningen martiniplaza

03-01-2007

Maanden naar uit gekeken en nu mocht ze eindelijk weer naar een show van k3 toe. Beppe en Elsemiek(buurmeisje) zijn ook weggeweest. Deze show hadden we in augustus ook al gezien in den haag maar dat maakt niet uit als je k3 helemaal te gek vind. We hebben gevraagd of Maudi na de show nog even k3 mocht ontmoeten. normaal gaan kinderen naar het podium toe om hun tekeningen te geven maar dit kan Maudi niet. Via via bij iemand terecht gekomen van de organisatie en die heeft weer iemand op pad gestuurd om aan k3 te vragen of ze dit wel wilde. We zaten helemaal voor aan rij 1 en dan bijna in het midden dus een echt perfect plekje. dus Maudi kon alles mooi zien. Vlak voor de show kwam Jos van de organisatie bij ons en vertelde dat k3 het graag wilde en dat we vlak voor het einde van de  show opgehaald zouden worden zodat we voor de menigte uit de zaal waren. aan het einde van de show moesten we in een hal wachten waar ze zwarte gordijnen voor de deur hadden neer gehangen zodat andere kinderen ons niet konden zien. iedereen die toch binnen kwam werd er net zo hard weer uit gezet.hi hi en na even gewacht te hebben kwamen ze dan. Maudi werd er helemaal stil van en vont het geweldig ze heeft zo genoten en dat doet je erg goed als je haar zo ziet genieten. K3 was echt geweldig ze namen echt de tijd er voor en Maudi is bij elk een paar keer op de arm geweest kreeg kusjes en k3 heeft nog een paar liedjes voor haar gezongen toppie. aan het einde kreeg ze nog een handtekeningen en nog even op een groepsfoto. iedereen kreeg nog een dikke knuffel en kussen van de dames en daarna gingen we richting huis maar onder weg nog even langs de mac want dat vind Maudi geweldig. Het was een super dag en er waren natuurlijk heeeeel veeeel foto's genomen een deel daarvan staat hier benenden.

Divider

Maudi bij de deur aan het wachten tot ze naar binnen mag

Divider

wij mochten als eerste naar binnen dit is de nu nog lege zaal maudi lekker bij mama op schoot

Divider
En hier is k3 Maudi werd op dit moment helemaal dol hi hi hi

Divider

Divider

heel aandactig kijken

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Hier zijn we aan het wachten op k3

Divider

En daar zijn ze dan Maudi werd er helemaal stil van ik denk dat de onderstaande foto's geen tekst nodig hebben haar kopie spreekt voor zich.

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Divider

Allemaal nog even een handtekening op de kaart zetten

Divider

Een groepsfoto

Divider

En daar krijg je honger van dus om de dag compleet te maken nog even langs Maudi haar favoriete restaurant 

Maudi vond het geweldig ze werd er helemaal stil van maar toen we in auto zaten kwam alles los ze was druk en riep steeds k3 gezien k3 kusje gegeven. Thuis gekomen moest ze het natuurlijk ook aan iedereen vertellen heel leuk. Maudi heeft er zo van genoten

Divider